javas bs Cilt Tonu Eşitleyici & Canlandırıcı Özel Geliştirilmiş Pembe Yüz Peeling Serum 30ml (aha 10%+bha 2%)
(19)
239 ₺
Ürün Açıklaması

JAVAS BS CİLT TONU EŞİTLEYİCİ & CANLANDIRICI ÖZEL GELİŞTİRŞİMİŞ PEMBE YÜZ PEELİNG SERUM 30 Ml (aha 10% + Bha 2%)

Deneyimli kadromuz ve geçmişten gelen tecrübemiz ile laboratuarlarımızda özenle hazırlamış olduğumuz peeling solüsyonumuz;  %10 Alfa Hidroksi Asit (Sitrik asit, Laktik Asit, Glikolik Asit, Tartarik Asit,Askorbik Asit) ve %2 Beta Hidroksi Asit (Salisilik Asit ) formülasyonumuzu  yatıştırıcı beta karoten, nemlendirici Hyaluronik asit, cildi güçlendiren provit b5 ve anti oksidan etkili Beta-Carotene ile zenginleştirdiğimiz peeling solüsyon.Cilt yüzeyinden ölü hücrelerin uzaklaştırılmasında olumlu işleve sahiptir. Nazik soyucu etki göstererek cildin yenilenmesine ve daha iyi bir görünüm kazanmasına katkı sağlar. Düşük pH özelliği nedeniyle hassas ciltlerin kullanımı önerilmez.

Ürün özellikleri;

  • Sivilcelerin oluşumunu önlemeye yardımcı.
  • Genişlemiş ve tıkanmış gözenek problem olan ciltler.
  • Yenilenmeye ihtiyaç duyan ciltler.
  • Cilt tonu farklılıkları yaşayan ciltler.

Uyarılar: Sadece harici kullanım içindir. Bu ürün Alfa Hidroksi asitler ve Beta Hidroksi asit içeriğinden dolayı güneşe karşı cildinizi hassaslaştırabilir ve güneş yanıklarına neden olabilir. Ürünü kullanmaya başladığınız andan itibaren güneş koruyucu kullanmayı ihmal etmeyiniz.

Kullanmadan önce, olası istenmeyen yan etkileri ve tahrişi önlemek için ürünü cildinizin küçük bir bölümüne uygulayın, eğer hassasiyet oluşmazsa ürünü kullanmaya devam edin. Tahriş olması durumunda ürünü kullanmayı bırakın ve lütfen dermatoloğunuza başvurun. Uygulama ve durulama işlemleri sırasında göz ve göz çevresine temasından kaçınınız. Temas halinde bol su ile durulayınız.
Oda sıcaklığında ve çocukların ulaşamayacağı güvenli bir yerde saklayın. Hassas ve tahriş olmuş ciltler için önerilmez.

JAVAS BS CİLT TONU EŞİTLEYİCİ & CANLANDIRICI ÖZEL GELİŞTİRŞİMİŞ PEMBE YÜZ PEELİNG SERUM 30 Ml (aha 10% + Bha 2%)

Javas bs Cilt Tonu Eşitleyici & Canlandırıcı Özel Geliştirilmiş Pembe Yüz Peeling Serum 30 Ml (aha 10% + Bha 2%) Solüsyon içerisinde alfa hidroksi asit bileşimi mevcuttur. Alfa hidroksi, birçok meyve çeşidinde bulunan bir asit türüdür. Bu madde, cildin kendini yenilemesini sağlar.
Çözelti içerisinde ayrıca beta hidroksi olarak bilinen asitler de yer alır. Deri yüzeyindeki hasarların giderilmesi bu bileşenler sayesinde mümkün olur. 30 ml canlandırıcı cilt tonu eşitleyici yüz peeling serumu içeriğinde yer alan Hyaluronic Acid, Beta-Carotene,Panthenol(provit b5) başkaca  maddelerdir. javas bs Canlandırıcı & Cilt Tonu Eşitleyici Özel Geliştirilmiş Pembe Yüz Peeling Serum ,Beta-Carotene zengin içeriği sayesinde cilt dengesinin sağlanmasına yardımcı olur. Ürün içeriğindeki hyaluronik asit ve provit b5 ise cildin nem oranını arttırır ve nitelikli bir bakım sağlar.  javas bs Canlandırıcı & Cilt Tonu Eşitleyici Özel Geliştirilmiş Pembe Peeling Serum 30 ml yüz peeling serumu cilt için faydalı ve yenileyici bir içeriğe sahiptir

JAVAS BS ÖZEL GELİŞTİRİLMİŞ PEMBE YÜZ PEELİNG SERUM 30 Ml (aha 10% + Bha 2%) KULLANIRKEN NELERE DİKKAT EDİLMELİ ?

javas bs Cilt Tonu Eşitleyici & Canlandırıcı Özel Geliştirilmiş Pembe yüz Peeling Serumun temel bileşenleri asit türleridir. Bu asitler, cildinize fayda sağlamakla birlikte güneşe karşı hassasiyeti artırabilir. İlk kullanımda, serumu cildiniz üzerindeki küçük bir kısma uygulamanız tavsiye edilir.
Tahriş durumu oluşmazsa serumu güvenle kullanabilirsiniz. Ancak böyle bir durum söz konusuysa en kısa sürede doktorunuza danışmanız gerekir. Diğer yandan bu solüsyon uygulandığında mevsimden bağımsız olarak güneş koruyucusu kullanılmalıdır.
Javas BS AHA 10 + BHA 2 facial exfoliating peeling ürünü, göz ve çevresi için uygun değildir. Bu kısımlara temas olması hâlinde serumu bol su durulamanız gerekir. Javas BS canlandırıcı yüz tonu eşitleyici 30 ml cilt peeling serumu bu hususlara dikkat edilerek haftada 2 kez 3’er gün arayla kullanılabilir.

Nasıl Kullanılır

NASIL KULLANILIR?

Cilt temizliğinin ardından göz çevresi haricinde iyice kurulanmış cilde nazikçe uygulanır.10 dakika bekletilir, bol su ile durulanır. Uygulama ve durulama işlemleri sırasında göz ve göz  çevresine temasından kaçınınız.
Temas halinde bol su ile durulayınız.

*Uygulamalar arasında en az 3 er  gün arayla olmak şartıyla, haftada 2 kez kullanılması tavsiye edilir.

 

Aktif İçerik

ETKEN MADDELER

Hyaluronic Acid; Hyalüronik asit vücudun temel maddesidir ve çeşitli sebeplere bağlı olarak zamanla vücuttan eksilmektedir.
Bu durumda hyalüronik asit dışarıdan kozmetik malzemelerle, enjeksiyon yolu ile ve gıda maddeleriyle sağlanmaktadır.
Hyalüronik asit cildi besleyerek cildin nem ve esneklik kazandırarak  yaşlanma durumunu geciktirmeye yardımcı olduğu bilinmektedir.

Panthenol(provit b5); D-Panthenol veya Provitamin B5, ciltte doğal olarak bulunan bir vitamindir.Yaşlanmanın Etkisiyle Ortaya Çıkan Kırışıklıkları Giderilmesine,Yara İyileşmesini Hızlandırarak Doku Onarımına Katkı Sağlayamaya,Cildi Nemlendirerek Su Kaybını Önleyemeye yardımcı olduğu bilinmektedir.

Beta-Carotene; Nem seviyesini ideal seviyede tutmasıyla bilinen  Beta karoten, hücre yenilenmesine katkıda bulunarak cildin daha uzun yıllar genç görünmesine yardımcı olduğu bilinmektedir.Bunun yanı sıra düzenli kullanımında melanin sentezini artırarak, ciltte sağlıklı ve canlı bir renk yansıması oluşturmaya yardımcı olmaktadır.

İçindekiler

İÇERİK: Aqua, Glycolic Acid, Panthenol, Tartaric Acid, Lactic Acid, Citric Acid, Salicylic acid, Sodium Hyaluronate  Crosspolymer, Beta-Carotene, Phenoxyethanol, Caprylyl GlycolAHA Concentrate B:Çeşitli meyve asitleri ( Sitrik asit, Laktik asit, Malik asit, Glukonik asit, Glikolik asit ve Tartarik asit), Salisilik Asit ve Askorbik Asitten oluşan kombinasyondur. 

 


NASIL KULLANILIR?

Cilt temizliğinin ardından göz çevresi haricinde iyice kurulanmış cilde nazikçe uygulanır.10 dakika bekletilir, bol su ile durulanır. Uygulama ve durulama işlemleri sırasında göz ve göz  çevresine temasından kaçınınız.
Temas halinde bol su ile durulayınız.

*Uygulamalar arasında en az 3 er  gün arayla olmak şartıyla, haftada 2 kez kullanılması tavsiye edilir.

 

Benzer Ürünler

Yorum & Değerlendirme
(19)

Ürün harika yüzümü pürüzsüz ve ışıltılı yaptı artık favori ürünüm 😍

İlk kullanımda bile cildi direkt aydınlatıyor

Ölü derilerden güzel arındırıyor. Düzenli kullandığında cildimi pürüzsüz yapıyor. Verdiği hissiyattan çok memnunum

Cildinize yapıcağınız en güzel yatırımlardan biri bu ürün olur bence, etkisine hayranım.

Kesinlikle harika yüzümü pürüzsüzleştirdi lekelerin rengi açılmaya başladı.

İlk defa aldım ve ilk defa kullandım 3 defa yüzüme uyguladım ve sonuç şimdiden mükemmel

iyi geldiğini hissediyorum suan yorum yapmam için çok erken

Offff diyorum resmen cildim mis gibi parlak botoks etkisi yaptı

Gercekten ilk kullanımdan itibaren farklılıgı hissedebiliyosunuz eşim bile yüzünde canlılık yumusaklık esneklık var dıyor kendısı bıle kullanmaya basladı

İyi ki almışım diyorum. Cildimi bebek gibi yapıyor Komedonlarima o kadar iyi geldi kii haftada iki kez geceleri kullanıyorum düzenli kullanımda daha da başarılı sonuçlar elde edilebilirr

Gerçekten çok güzel bir ürün cilt tonunu eşitliyor cildim parlıyor en güzel yanı bu ben memnun kaldım

İkinci şişemi aldım, haftada iki kere kullanıyorum. Cilt tonum eşitlendi canlı görünüyor.

o kadar ürün denedim gözeneklerim için hiçbirinde bu kadar etki görmedim.ürünü yarıladım haftada 2 kez akşam sürüyorum çok memnunum,gözeneklerim çok küçüldü daha aydınlk bir cildim oldu,kızarıklık vesaire hiç olmadı.yalnız

cildimi rahatlatan ürün 2. kez sipariş ettim

bu kadar efsane bi cilt bakım ürünü olamaz cildim o kadar pürüssüzleşti ki 3 günde etkisini gördüm fiyatına değer teşekkürler

Ürün çok güzel ben hafta da 2 kere uyguluyorum cildime iyi geldi

Ürün çok iyi etkisini birkaç kullanımda fark ediliyor.

cildimde aydınlık görüntü sağlıyor

Ürünü uzun süredir uyguluyorum , 10 dk bekletip yıkıyorum ve sonrasında nemlendirici de sürünce yumuşacık oluyor.