javas bs Yağlı Ciltler İçin Yüz Temizleme Jeli 400 ml
(12)
595 ₺ 359 ₺
Ürün Açıklaması

JAVAS BS FACE WASH GEL (Yüz temizleme jeli) 400ml

özellikle yağlı , lekeli ve akneye eğilimli ciltler için deneyimli kadromuz ve yılların tecrübesi ile laboratuvarlarımızda özenle üretilmiştir. Ürünün içeriğinde yer alan bileşenlerin tamamı, oldukça faydalıdır. Bu ürünün bileşenleri, suda kolaylıkla çözünebilen bir yapıya sahiptir. JAVAS BS FACE WASH GEL (Yüz temizleme jeli) 400ml ürün takip sistemi ile güvence altına alınmıştır. Cilt bakımının önemli bir parçası olan ürün kirleri ve yağı temizlemeye yardımcı olur. 

 

JAVAS BS YÜZ TEMİZLEME JELİNİN İÇERİSİNDE NELER VAR ?

Söz konusu mineraller hassas bir cilt yapısına sahip olan bireylerin başlıca şikâyetlerinin arasında yer alan yağlı cilt probleminin meydana gelmesini engellemeye yardımcı olması için özenle üretilmiştir. javas bs temizleme jeli yağlı ve lekeli ciltler için temizleme jelinin içeriğinde niacinamide, panthenol (provıtb5) ve ceramidler bulunmaktadır. Bu bileşen parlamayı önlemeye ve tene uzun süreli mat bir görünüm kazandırmaya yardımcı olur. ceramidler ile ciltteki nemin tutulması ve nem dengesinin sağlanmasına yardımcı olur. Ürünün içeriğinde niacinamide ve provit b5 vitamini de bulunur. Ascorbic Acid olarak belirtilen C vitamini deforme olmuş gözenekler için kullanılır. provit b5 vitamini ise cildin nem oranını dengeler ve yara izlerinin azalmasını sağlamaya yardımcı olur.

 

JAVAS BS YÜZ TEMİZLEME JELİ HANGİ CİLTLER İÇİNDİR ?

javas bs temizleme jeli yağlı ve lekeli ciltler için üretilmiştir. Bu ten tipinde sebum üretimi dengesizdir. Donuk ve parlak bir görünüme sahip olan cildin üzerinde geniş ve belirgin gözenekler bulunur. Fazla sebum; siyah noktaların, aknelerin ve sivilcelerin de başlıca oluşma nedenlerindendir. javas bs temizleme jeli , kullanıldığı ilk günden itibaren ciltteki yağ oranını dengelemeye yardımcı olarak , sebum oluşumunu artıran dış etkenleri engellemeye yardımcı olarak çalışmaya başlar. Bu jel, temizlenmiş cilde dairesel hareketler ile ve masaj yapılarak uygulanmalıdır. Ürünü tenin üzerinde bekletmeye gerek yoktur. Bu jel, erkekler tarafından da kullanılabilir. 

 

JAVAS BS YÜZ TEMİZLEME JELİ ETKİLİMİDİR ?

Bu ürün, javas bs markası tarafından yapılan araştırmaların ışığında yağlı ve lekeli ciltler için tecrübeli mühendis kadromuz tarafından özenle hazırlanmış olup ürün içeriğindeki her bir madde tek tek seçilmiş ve maksimum fayda sağlaması göz önüne alınmıştır.Ürünün içeriğinde yer alan bileşenlerden herhangi birine karşı alerjisi olan kişiler, öncelikle bir cilt testi yapmalıdır. javas bs yüz temizleme jelinin şişesinde koruma kilidi bulunur. Ürünü yüzünüze uygulamak için öncelikle beyaz pompa kısmını hafifçe sola doğru çevirmeniz gerekir. Dilerseniz siz de Javas bs 400 ml temizleme jeli yorumlarını inceleyebilirsiniz. Hayalinizdeki görünüme kavuşmanızı sağlayacak olan bu ürünü Trendyol'dan kolayca satın alabilirsiniz.

Nasıl Kullanılır

JAVAS BS FACE WASH GEL NASIL KULLANILIR ?

JAVAS BS FACE WASH GEL Islak cilde masaj yapılarak nazikçe uygulanır. Ciltde bekletmeniz gerekmez hemen durulayabilirsiniz. 

Aktif İçerik

ETKEN MADDELER

CERAMİDLER: Ceramidler, cilt bariyerinde bağlayıcı oldukları için, dış etkenlere karşı koruma sağladıkları gibi, cildin içeriden de nem kaybetmesine engellemeye yardımcı olurlar. Ciltteki nem dışarı çıkmadığı için azalmaz, böylece cilt nem dengesini koruyarak, sağlıklı ve güçlü görünmesine yardımcı olduğu bilinmektedir.

PANTHENOL(PROVİT B5) : D-Panthenol veya Provitamin B5, ciltte doğal olarak bulunan bir vitamindir.Yaşlanmanın Etkisiyle Ortaya Çıkan Kırışıklıkları Giderilmesine, Yara İyileşmesini Hızlandırarak Doku Onarımına Katkı Sağlamaya yardımcı olur.

NİACİNAMİDE: Anti-enflamatuar olarak isimlendirilen iltihap giderici özelliği olan bir vitamin. Bu da onu sivilce ve akne sorunu konusunda bir uzman yapıyor. Düzenli olarak kullanılan Niacinamide, sivilce oluşumunu önlemeye yardımcı olduğu bilinmektedir.

ASCORBİC ACİD: Ciltte ince çizgi, kırışıklık ve leke görünümünün azalmasına yardımcı olurlar ve bu sayade cildinin daha ışıltılı, eşit tonda ve genç görünmesini sağlaya yardımcı olduğu bilinmektedir

İçindekiler

 

İÇERİK:  Aqua, Sodium Lauryl Ether Sulphate, Peg-150 Pentaerythrityl Tetrastearate, Niacinamide, Peg-6 Caprylic/Capric Glycerides, Ceramide NP, Ceramide AP, Carbomer, Sodium Methyl Cocoyl Taurate, Sodium Chloride, Sodium Lauroyl Lactylate, Sodium Hyaluronate, Panthenol, Ascorbic Acid, Tocopheryl Acetate, Phenoxyethanol; Caprylyl Glycol, Tetrasodium Edta, Xanthan Gum, Ethylhexylglycerin, Citric Acid.


JAVAS BS FACE WASH GEL NASIL KULLANILIR ?

JAVAS BS FACE WASH GEL Islak cilde masaj yapılarak nazikçe uygulanır. Ciltde bekletmeniz gerekmez hemen durulayabilirsiniz. 

Benzer Ürünler

Yorum & Değerlendirme
(12)

Ben ürünü uzun zamandır kullanıyorum ve çok memnun kaldım yağlı bi cildim var yüzümü hem parlatıyor hemde çok güzel his veriyor yüze yağlı akneli sivilceli bi cildiniz varsa tavsiye ederim

Korktuğum kadar kuru yapmadi cildi onun dışında yavaşça masaj yaparak çok kolay temizleniyor o arınmayı çok güzel hissediyorsunuz yüzünüzü yıkadıktan sonra güzel bir nemlendiriciyle nemlendirmelisiniz

Çok güzel kokusuna da ayrı bayılıyorum

harika bir temizleme jeli daha 3 kere kullandım sivilcelerimi söndürdü ve cildim yumuşacık oldu

çok memnun kaldığımı söyleyebilirim. Cildim yağlı ama gün içinde asla yağlanmıyor artık. Muhteşem

Bittikçe alıyorum harika bir şey ferahlık hissi veriyor ve yağlı ve karma cildim için o kadar kolaylık oldu ki

ürünü kullanmaya baslayali 2 haftaya oldu belki de gecti sunu soyleyebilirim ki cildimin ne kadar belli basli yerlerini kustursa da sivilcelerimin hepsini söndürdü cildi cok guzel arindirip temizliyor.

karma bir cildim var ürün kurutmadan cildimi temizliyor çok güzel kokuyor

Alın aldırın tam bir stok ürünü. bebek gibi bir cilt için javas bs

yağlı bir cildim var ve gerçekten güzel temizleme işlevi görüyor

Dermatologum tavsiyesiyle kullanmaya cesaret ettim. Sivilcesiz ve lekesiz bir cilt için düzenli kullanılmalı

Cildimi yumuşacık yaptı hiç kurutmadı memnun kaldım